7 lucruri necesare pentru a deveni un gamer mai bun

#GITGUD la Gaming

Internetul este plin de videoclipuri și articole despre cum să devii mai bun la jocuri. Dar ceea ce am găsit când am cercetat aceste articole este că majoritatea sunt departe de a fi utile. Cei mai mulți dintre ei au sfaturi, de genul: fii singur, renunta la serviciu și devino antisocial. Aceste afirmații sunt, evident, mai mult o glumă decât un sfat si nu sunt deloc utile. De aceea, am decis să aloc o listă de sfaturi, pentru a deveni, într-adevăr, un jucător mai bun. A doua mea motivație pentru crearea acestei liste a fost aceea că, în ultimul timp, jocurile competitive sunt într-adevăr o rampa de lansare. Și o mulțime de oameni nu mai joacă doar casual, ci caută cu adevărat să-și îmbunătățească abilitățile de joc. Această listă este cronologică, dar rețineți că fiecare punct din listă este mai mult sau mai puțin important în funcție de cititor. Însă, fără alte adaosuri, să trecem la listă.

7. Gaming Gear

În partea de jos a listei mele am pus perifericele pentru gaming, chiar dacă o mulțime de oameni ar putea să nu fie de acord. Unii vor susține că este o necesitate absolută, în timp ce alții vor spune că este 100% vorba despre abilități si perifericele nu conteaza. Personal, cred că este undeva între ele, puteți obține rezultate extraordinare cu periferice mediocre. Există chiar și exemple rare cu jucători de CS-GO profesioniști, jucand cu periferice foarte vechi și avand performanțe de top. Dar aceasta este excepția, nu regula, iar majoritatea gamerilor vor beneficia de periferice noi. Acestea fiind spuse, nu toate perifericele scumpe vă vor îmbunătăți performanțele. Deși un mouse-ul bun cu un DPI mai mare nu-ți va schimba performanța, un monitor cu un timp de răspuns mai rapid sau un mouse cu acele butoane suplimentare poate face cu adevărat minuni pentru tine.

Vezi si: Cel mai bun mouse pentru Fps-uri .

6. Antrenament

În mod evident, sună ca un clișeu, dar jocatul cat mai mult îți îmbunătățește mai mult capacitățile. Dar nu vorbesc doar despre jucat, deoarece la un moment dat nu veți câștiga prea multe din simpla joacă. Vorbesc despre joc, cu obiectivul de a te îmbunătăți în mod constant. Cea mai mare și crucială parte a acestui lucru este: fiți critici cu propriul stil de joc! Majoritatea oamenilor au tendința de a învinovăți totul asupra tuturor celorlalți și aceasta este o piedică majoră dacă doriți să va îmbunătățiți la joc. Data viitoare când vă jucați jocul ales, analizați ce ati greșit si fiecare șansă pe care o aveți sa faceti totul mai bine. Dacă de fapt începem să privim spre interior și să ne dăm seama de greșelile noastre, în general există atât de mult loc pentru îmbunătățiri.

NU VEI FI NICIODATA BUN DACA NU ANALIZEZI PRIMA DATA GRESELILE TALE.

5. Vezi/Analizeaza demo-uri

Aceasta este, evident, o continuare a punctului de mai sus, dar asta nu o face mai puțin adevărată. De fapt, aș susține că acesta este unul dintre cei mai importanți factori atunci când încercați să vă îmbunătățiți abilitățile. Majoritatea oamenilor continuă să joace ore si ore și nu își dau seama ce fac greșit, dar urmărirea demo-urilor jocurilor tale îți va oferi un avantaj uriaș față de adversari. Majoritatea dezvoltatorilor de jocuri știu acest lucru, iar majoritatea jocurilor competitive din zilele noastre au modul spectator / redare. În mod alternativ, puteți alege să înregistrați sesiunile dvs. de joc folosind fraps, Action! etc. și uneori acest lucru este de fapt preferabil decât doar vizionarea de demo-uri, dar vom intra în asta în următorul punct al listei. În concluzie, chiar dacă este probabil mai plictisitor să urmărești un demo, de obicei vei câștiga mult mai mult din asta.

4. Comunicare/Teamplay

Dota, LoL, CS-GO, HotS, WoW și lista continuă. Toate sunt jocuri extrem de competitive, care se bazează foarte mult pe comunicare și munca în echipă. Există momente în care îți poți cara pur și simplu echipa, mai ales în meciurile casual cu prieteni sau solo. Dar, pe măsură ce începeți să rankati și să întâlniți adversari mai pricepuți, jocul și comunicarea în echipă executate corespunzător sunt cheile succesului. În multe cazuri, puteți avea o echipă existentă din indivizi complet capabili, dar dacă toti au planuri sau idei diferite, poti sa pierzi un meci foarte usor. Îmi dau seama că nu toți oamenii sunt interesați să joace în echipe premade și să folosească comunicarea vocală, deși acesta este cu adevărat cel mai bun mod de a o face.

Chiar dacă nu utilizați chat-ul vocal, o bună comunicare prin chat va ajuta mult. Și cu siguranță va fi mult mai greu să urcați in rank dacă rămâneți tăcuți. Notă finală: Fiind un toxic ******* în chat, NU este o bună comunicare.

Vezi si: Cele mai bune casti pentru gaming

3. Urmareste stream-urile jucatorilor profesionisti

Aproape toate jocurile competitive au o scenă activă ESport. Și indiferent dacă ne place să recunoaștem sau nu, există o șansă bună ca jucătorii pro să fie doar un pic mai buni decât noi. Vizionarea turneelor ​​competitive sau a unui stream de jucători profesioniști este de ajutor. Nu numai că sunt jucători fantastici cel mai probabil, dar este și o modalitate bună de a afla despre cele mai noi tactici / meta / trucuri etc. Și acesta este și ceva care îți va oferi un avantaj mare atunci când joci competitiv. Și Odată cu popularitatea Twitch.tv, există șanse mari ca mulți dintre voi să facă deja acest lucru. Majoritatea jocurilor sunt în continuă schimbare, cu noi update-uri rapide și corecții de echilibru care apar în fiecare săptămână. Așadar, urmărirea stream-urilor profesionale vă menține cu adevărat informat și actualizat și probabil vă va îmbunătăți pe parcurs.

CUNOASTEREA INSEAMNA PUTERE

2. Meciuri private

Dacă dvs. și prietenii dvs. ați făcut deja totul de pe această listă, probabil că nu veți câștiga mult din meciurile casual aleatoare. O echipă formată din jucători ce comunica bine și puternic coordonați va distruge de obicei orice echipă aleatorie. Nu numai că este oribil să fii anihilat de o echipă mult mai bună, premade, dar te vei plictisi și de echipele proaste. Acesta este momentul perfect pentru a contacta alte echipe din jur și de lvl-ul tău. Vă recomand cu mare drag să mergeți pentru jocul dvs. pe Reddit și să căutați echipe acolo, am avut o experiență foarte bună în acest sens. Nu numai că veți găsi o mare provocare în acest sens, ci este și atât de distractiv!

1. Bucurate de joc!

Acesta este numărul 1 de pe lista mea pur și simplu pentru că afectează toate punctele anterioare. Dacă ești toxic și supărat nu vei avea o comunicare bună și, prin urmare, vei avea greutăți. Va fi , de asemenea, foarte greu să găsiți coechipieri și adversari privați. Dar când se comunica si se face totul ca la carte, se presupune că ar fi si distractiv. De aceea, toți am devenit jucători pentru că ne place să jucăm foarte mult. Și cu toții ar trebui să încercăm să fim puțin mai pozitivi atunci când jucam jocuri și să ne amintim de ce ne-am îndrăgostit în primul rând de el. Dacă faceți acest lucru, toți ceilalți pași din această listă nu vor fi o muncă grea, ci o perioada minunata din viata voastre.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *