Stagiul Major Challengers din Berlin se încheie, avansând opt echipe


Etapa StarLadder din Berlin Major Challengers este acum finalizată.

Opt echipe au fost eliminate din eveniment, în timp ce alte opt au avansat pentru a concura în Legends Stage.

Când a fost vorba despre ce echipe au fost eliminate și care au mers mai departe, lucrurile au mers în general conform planului. The Challengers Stage a prezentat o serie de top-notch Counter-Strike: Global Offensive , alături de niște tribune pline, care au fost la nivelul competitiei.

Dar nu totul a decurs așa cum s-ar fi așteptat.

StarLadder Berlin Major Challengers Etapa top opt

Echipele Europene de Counter-Strike au fost la nivel înalt în primele zile ale major-ului din Berlin, întrucât North, Mousesports au fost primele care au avansat cu 3-0 la meciuri castigate. Ambele echipe au arătat ca sunt puternice , trecând peste CR4ZY respectiv, G2 Esports. Cu toate acestea, CR4ZY și G2 nu au rămas prea mult timp. S-au calificat în runda următoare cu 3-1 in clasamentul general.

Singura echipă non-europeană din primii cinci a fost NRG Esports. NRG a suferit o infrangere surpriză în prima zi, dar a întrerupt o seria acolo, continuând cu un record 3-1. NRG s-a clasat în topul celor cinci dintre cele mai bine clasamente mondiale și era de așteptat să treacă cu ușurință.

Lista cu 3-2 la general este cea în care lucrurile devin un pic ciudate.

Avangar a intrat în scena Legends cu o victorie asupra lui Syman Gaming. În ciuda faptului că a fost cu adevărat impresionant la Katowice Major, Avangar a decăzut cu greu în lunile de atunci. Ei nu au jucat excepționali în Etapa Challengers și probabil nu vor face top-opt, dar doar avansarea in legends este un câștig de fel pentru echipă.

Vedeta de top a Challengers Stage a fost DreamEaters. În pofida faptului că mulți analiști au fost legați ca un candidat de 0-3, echipa rusă a reușit să-și croiască un record de 3-2 împotriva unei competiții remarcabil de dure. Viitorul lor este incert, dar acum arată destul de fierbinte încât au șanse reale de a face zgomot în Legends Stage.

Ultima din cele 8 echipe calificate este Team Vitality.


Vitality a fost considerată în unanimitate ca o echipă de elită de CSGO în ultimele luni și a respectat această facturare, cu performanțe puternice la o serie de turnee live prestigioase, mai ales prin castigarea lor si plasarea pe primul loc la finala sezonului 7 ECS.

În ciuda acestui fapt, Vitality a fost cu 1-2 în topul celor mai bune dintre cele 8 și nu au aratat excepțional. Au reușit să intre în Legends Stage cu o victorie strânsă de 2-1 asupra underdog-ului australian Grayhound Gaming și au arătat destul de rau încât este greu să îi consideri un candidat puternic în top-opt.

Echipele eliminate din etapa Major Challengers Stage


În timp ce opt echipe avansau, opt echipe au fost, de asemenea, eliminate din eveniment. Nu au fost prea multe surprize în ceea ce privește cine a fost trimis acasă.

Primele eliminări au fost TYLOO și INTZ Esports, care au înregistrat o serie de 0-3, dar au fost o concurență dură.

TYLOO era de așteptat să fie printre primele eliminări. În timp ce echipa a făcut zgomot în EtapaChallengers din Katowice Major, echipa ar fi trebuit să meargă deasupra și dincolo la Berlin pentru a obține o performanță repetată.

INTZ Esports era într-un loc la fel de complicat, dar unii aveau speranțe mai mari pentru ei. Echipa braziliană a avut rezultate slabe, dar a jucat într-un mod care a sugerat să se poate și să câștige mai mult în turneu. Eliminarea lor a fost, fără îndoială, un succes asupra predicțiilor Pick-Em ale unor jucători și, de asemenea, a contribuit la ceea ce ar putea fi un eveniment dur pentru echipele braziliene.

Complexity a fost cea mai discutată eliminare, deși nu prea avea nicio legătură cu jocul lor real. Echipa a intrat la eveniment cu o formație de rezerve și a fost eliminată 1-3. Acest lucru l-a determinat pe Jason Lake, CEO-ul Complexity, să intre pe Twitter și să declare în mod deschis că încearcă să construiască un ”juggernaut.”

Regiunea CSI a avut un bagaj mixt de rezultate în etapa Challengers. Deși Avangar a avansat in Legends Stage la fel ca si DreamEaters, majoritatea echipelor CSI care au participat nu au reușit să avanseze. Echipele CIS Minor ForZe și Syman Gaming au fost eliminate ambele cu 2-3, în timp ce HellRaisers un dezamăgitor 1-3.

Cel mai mare șoc al întregii etape Challengers a fost eliminarea Furia Esports.

Furia a fost un candidat puternic pentru a avansa și a fost declarată de mulți drept echipa de top CSGO din Brazilia cu problemele recente pe care le-a întâmpinat MiBR. Echipa s-a descurcat bine în turneele proeminente, incluzând un prim-patru clasament la DreamHack Masters Dallas și locul doi la finala sezonului 7 ECS.

Din orice motiv, acele succese nu s-au tradus aici. Furia a început cu o victorie asupra HellRaisers, dar apoi a pierdut două jocuri cu CR4ZY și ForZe. Asta facand ca o infrangere cu 0-2 la harti cu Syman Gaming a sigilat acordul , iar brazilienii au parasit concursul.

Grayhound Gaming a fost eliminarea finală. Echipa australiană a avut parte de câteva momente puternice în timpul etapei Challengers, dar a fost eliminata de echipa Vitality într-un meci greu dintr-o serie eliminatorie.

Fiecare echipă se îndreaptă spre casă, confruntându-se cu viitoruri foarte diferite. Unii vor rămâne intacti și vor continua să lucreze la nivel regional, în timp ce alții vor vedea schimbări masive de listă în următoarea lună. Toți cei opt vor căuta să revină pe pista pentru primul Major din 2020.
Acum vin desigur recomandariile :

Cel mai bun mouse pentru aim: Logitech G Pro Wireless Lightspeed

Logitech G Pro Wireless Lightspeed
Logitech G Pro Wireless Lightspeed

Cel mai bun monitor pentru aim si joc competitiv: Monitor LED BenQ Gaming Zowie XL2740 27 inch 1 ms Black 240Hz

LED BenQ Gaming Zowie XL2740 27 inch
Monitor LED BenQ Gaming Zowie XL2740 27 inch 1 ms Black 240Hz

Cel mai bun mouse pad:  Mouse pad Logitech G640

Mouse pad Logitech G640

Cele mai bune Casti:  Casti Gaming HyperX Cloud II 7.1 Red

Casti Gaming HyperX Cloud II 7.1 Red
Casti Gaming HyperX Cloud II 7.1 Red

Tastatura perfecta:  Tastatura Gaming HyperX Alloy FPS Pro – Cherry MX Blue Mecanica

Tastatura Gaming HyperX Alloy FPS Pro - Cherry MX Blue Mecanica
Tastatura Gaming HyperX Alloy FPS Pro – Cherry MX Blue Mecanica


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *